Fidelity a.k.a Vernost (2019) +18 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Fidelity a.k.a Vernost (2019) +18


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Fidelity a.k.a Vernost (2019) +18

16078
 82 min    2019    Full HD     6.1

"Besnikëria" : Lena është një mami dhe gjinekologe e talentuar, burri i saj Sergei është një aktor në një teatër drame. Ata janë të afërt dhe të butë me njëri-tjetrin, por nuk ka seks. Lena dyshon se Sergei ka një lidhje, por ajo shqetësohet në heshtje dhe nuk e tregon xhelozinë e saj. Në vend që të zgjidhë marrëdhëniet e saj me burrin, Lena fillon ta tradhtojë atë me njerëz të rastit. Gradualisht jeta paralele e Lenës del jashtë kontrollit dhe e ndryshon jetën e saj.