Flinch (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Flinch (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Flinch (2021)

2107
 99 min    2021    HD     5.4

Një vrasës i ri që jeton me nënën e tij zhvillon ndjenja për dëshmitaren e një vrasjeje që ai kryen.