For Sama (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
For Sama (2019)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

For Sama (2019)

7094
 96 min    2019    HD     8.6

Për Saman, është një udhëtim intim dhe epik mbi eksperiencën e grave gjatë luftës.