For the Sake of Vicious (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
For the Sake of Vicious (2020)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

For the Sake of Vicious (2020)

478
 80 min    2020    Full HD     5.3

Një infermiere që punon me orë të tëra shtesë kthehet në shtëpinë e saj për të gjetur një maniak që fshihet me një peng të rrahur keqas. Diçka e papritur ndodh dhe situata kthehet në një luftë të mirëfilltë mbijetese.