Forever in My Heart (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Forever in My Heart (2019)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Forever in My Heart (2019)

1429
 88 min    2019    HD     6.4

Xhena dhe Çarli gjetën dashurinë e tyre në Irlandë por ëndrrat e tyre i ndanë ata. Pas 5 vitesh jeta i takon sërish përballë njëri-tjetrit dhe Xhena tani duhet të vendosë se ku e ka vendin zemra e saj.