Funny Face (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Funny Face (2020)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Funny Face (2020)

1273
 95 min    2020    HD     5.8

Njeriu poshtë maskës, i vendosur për të marrë hak për shkatërimin e shtëpisë së gjyshërve. I lodhur nga intrigat dhe manipulimet e shtetit ku jeton, vendos të marrë gjithçka në dorë dhe të luftojë i vetëm.