G-Loc (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
G-Loc (2020)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

G-Loc (2020)

2709
 92 min    2020    Full HD     5.3

Brani largohet nga Toka, që është kthyer në një planet të pabanueshëm. Ai nëpërmjet një anijeje hapësinore shkon drejt Rheanit, një planet i kolonizuar nga njerëzit 528 vite më parë, por tashmë rivalë me Tokën.