Hackers (1995) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Hackers (1995)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Hackers (1995)

11581
 107 min    1995    HD     6.2

Një grup hackerash janë fajësuar për kryerjen e një krimi të madh ekonomik, por a do ia dalin ata të vërtetojnë pafajësinë e tyre?