Home (2009) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Home (2009)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Home (2009)

9671
 92 min    2009    Full HD     8.6

Home një dokumentar me Titra Shqip i vitit 2009, filmuar nga hapësira dhe tregon për 54 vende të ndryshe në Tokë dhe larminë e jetës. Këtu shfaqet thuajse i gjithë planetin, të varfërit luftojnë për të mbijetuar, ndërkohë që të pasurit vazhdojnë të gërmojmë për burime për të cilat nuk mund të jetojmë. Por dhe se si njerëzimi kërcënon ekuilibrin ekologjik të planetit.