Home Alone 4 Taking Back The House (2002) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Home Alone 4 Taking Back The House (2002)

RoyaleClub Baste & Kazino Online

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Home Alone 4 Taking Back The House (2002)

1538
 89 min    2002    Full HD     

Në mes të divorcit të pritshëm të prindërve të tij, Kevin McCallister duhet të ndalojë armiqtë e vjetër të tij, Marv-in dhe gruan e tij Vera-n, që po planifikojnë të rrëmbejnë trashëgimtarin e kurorës. Pavarësisht mosbesimit dhe kundërshtimeve të babai i tij Peter, të fejuarës së të atit Natalie, dhe zotit Prescott.