Homecoming: A Film by Beyoncé (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Homecoming: A Film by Beyoncé (2019)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Homecoming: A Film by Beyoncé (2019)

7210
 137 min    2019    HD     7.6

Një vështrim i thellë mbi performancën e vitit 2018 në Koaçella të Beyoncé, parë nga këndvështrimi krijues dhe si një lëvizje kulturore.