I Am All Girls (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
I Am All Girls (2021)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

I Am All Girls (2021)

1244
 107 min    2021    Full HD     

Një hetues i krimeve të veçanta formon një lidhje të vështirë për një vrasës serial për të rrëzuar një sindikatë globale të trafikimit të fëmijëve.