Infection (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Infection (2019)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Infection (2019)

567
 97 min    2019    HD     5.4

Në Venezuelë shpërthen një epidemi me një virus tërbimi, dhe një baba përpiqet të shpëtojë djalin e tij nga infektimi.Në Venezuelë shpërthen një epidemi me një virus tërbimi, dhe një baba përpiqet të shpëtojë djalin e tij nga infektimi.