Jab Tak Hai Jaan (2012) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Jab Tak Hai Jaan (2012)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Jab Tak Hai Jaan (2012)

33673
 176 min    2012    HD     6.7

Pas gjetjes dhe humbjes se dashurisë te tij të vërtetë në Londër, Samar Anand sfidon vdekjen duke u bërë një ekspert i çaktivizimit të bombave për ushtrinë indiane. Pas kthimit në Londër, pas 10 vjetësh, ai vuan amnezine pas një aksidenti që ka pesuar.