Jathi Ratnalu (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Jathi Ratnalu (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Jathi Ratnalu (2021)

684
 145 min    2021    HD     7.4

Komploti rrotullohet rreth tre të burgosurve. Ata, lirohen dhe mendojnë një jetë të lumtur jashtë. Por, gjërat marrin tjetër drejtim dhe sjellin telashe. A mundet të gjejnë lumturi dhe dashuri tani?