Lapland Odyssey (2010) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Lapland Odyssey (2010)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Lapland Odyssey (2010)

9137
 92 min    2010    HD     6.9

Një komedi rreth Jahne, një burrë që bën një jetë parazitare. Inaria, e dashura e tij, i jep një ultimatum: ai duhet t’i blejë asaj një aparat digjital deri në agim ose ajo do të largohet. Jahne niset në një aventurë me dy miqtë e tij. Në rrugën e tyre drejt qytetit të Rovaniemit, Jahne dhe miqtë e tij përballen me shumë sfida, pengesa dhe tundime.