Law Abiding Citizen (2009) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Law Abiding Citizen (2009)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Law Abiding Citizen (2009)

27624
 109 min    2009    HD     7.4

Pasi Klajd Aleksandër Sheltonit i vrasin të shoqen dhe të bijën, ai irritohet sepse vrasësit nuk marrin dënimin e duhur dhe ai vendos t'i torturojë dhe t'i vrasë për t'u treguar të gjithëve që duhej respektuar ligji. Për krimin e kryer Klajdi arrestohet dhe fillon të kryejë ekzekutime nga brenda qelisë, synimi i tij shkon edhe për kokat e larta qeveritare.