Little Fish (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Little Fish (2020)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Little Fish (2020)

1226
 101 min    2020    HD     6.9

Të arrish të mbash gjallë një mardhënie te fortë dhe të qëndrueshme, duke përballuar sfida të mëdha. Humbja e vetvetes dhe kujtimeve që të shoqërojnë në çdo hap të jetës që fshin historinë e dashurisë si pasojë e përhapjes së një "misteri" shkatërues.