Lovecut (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Lovecut (2020)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Lovecut (2020)

8075
 94 min    2020    HD     5.1

Përmes historive të ndryshme kryqëzuese, LOVECUT tregon për tre çifte adoleshentësh dhe konfliktet e tyre me identitetin, dashurinë dhe seksualitetin në shoqërinë tonë dixhitale , me ndryshime të shpejta dhe sfida ekstreme. Ajo që vëzhgojmë është një fotografi, një fragment nga jeta e tyre dhe historitë e tyre të dashurisë. Një përpjekje për të kuptuar më mirë rininë e guximshme të kohës sonë, si dhe shoqërinë në të cilën jetojmë.