Made in Chinatown (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Made in Chinatown (2021)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Made in Chinatown (2021)

832
     2021    HD     

Banditët takohen, kur një djalosh kinez do të bëhet don në mafien italiane.Rezulton se, fitimi i respektit, gjetja e dashurisë dhe zbulimi i identitetit të tij, nuk është i thjeshtë. I duhet të luftojë, për të arritur majën.