Miami Vice (2006) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Miami Vice (2006)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Miami Vice (2006)

7607
 132 min    2006    HD     6.0

Ky është një version i përditësuar i një filmi aksion të viteve 80' ku dy detektivë të policisë së Majemit do të përfshijnë perspektivat e tyre personale në një aksion të fuqishëm antidrogë. Jetët e tyre tashmë janë në rrezik.