Mortal Kombat (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Mortal Kombat (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Mortal Kombat (2021)

1761
 110 min    2021    Full HD     6.9

Luftëtari i arteve marciale MMA, Kol Jang, i cili në venat e tij ka gjakun e një ninxha të vdekur shekuj me parë, takon kampionët më të mëdhenj të Tokës. Dhe së bashku ata do të përballen me armiqtë nga Bota e Jashtme, në një betejë të rrezikshme e të rëndësishme për universin.