Mountain (2017) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Mountain (2017)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Mountain (2017)

1384
 74 min    2017    HD     7.2

Një eksplorim i fiksimeve tona me vendet e larta dhe sesi ato kanë arritur të kapin imagjinatën tonë. Vetëm tre shekuj më parë, ngjitja në një mal do të konsiderohej çmenduri. Ideja mezi ekzistonte që peisazhet e egra mund të mbanin ndonjë lloj tërheqjeje. Majat ishin vende rreziku, jo bukurie.