My Grandfather's People (2011) a.k.a Dedemin Insanlari – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
My Grandfather’s People (2011) a.k.a Dedemin Insanlari


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

My Grandfather’s People (2011) a.k.a Dedemin Insanlari

9968
 126 min    2011    HD     8.0

Një film artistik që tregon historinë e gjyshit të producentit, i cili u detyrua të largohej nga Kreta në vitin 1920 gjatë shkëmbimit të popullsisë greko-turke.