Nezha Reborn (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Nezha Reborn (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Nezha Reborn (2021)

1455
 118 min    2021    Full HD     6.9

Një korrier i zakonshëm, Li Yunxiang, megjithëse vjen nga zona e lagjeve të varfëra, bën një jetë të kënaqshme. Por kur djali arrogant i pasur i Shefit e rreh atë, zemërimi i tij i thellë kthehet në shpërthim të Zjarrit të së Vërtetës.