P.O. Box Tinto Brass (1995) +18 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
P.O. Box Tinto Brass (1995) +18

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

P.O. Box Tinto Brass (1995) +18

2898
 86 min    1995    HD     

KUJDES! FILMI NDALOHET PER SHIKUES NEN 18 VJEC! PERMBAN SKENA EROTIKE TE FORTA! Ky film është vizualizim i një serie letrash, fotografish dhe video kasetash të dërguara nga gratë drejt gazetave të caktuara. Një portretizim i rrëfimeve, dëshirave të fshehta, aventurave, kujtimeve, ëndrrave, dëshirave dhe fantazive të këtyre tyre. Fshehurazi, ato ëndërrojnë për çështje të ndaluara, dashnorë të fshehtë dhe takime të nxehta, por nuk kanë guxim për t'i realizuar këto ëndrra.