Paper Lives (2021) a.k.a Kagittan Hayatlar – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Paper Lives (2021) a.k.a Kagittan Hayatlar


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Paper Lives (2021) a.k.a Kagittan Hayatlar

6478
 96 min    2021    Full HD     6.7

Mehmeti është një shok i dashur që drejton një magazinë mbeturinash të ngurta në një lagje të varfër të stambollit. Ai ndihmon të gjithë ata që janë nevojë veçanërisht fëmijët dhe adoleshentët e pastrehë pasi edhe ai vetë është një i tillë.