Parallel (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Parallel (2020)

RoyaleClub Baste & Kazino Online

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Parallel (2020)

1991
 104 min    2020    HD     5.9

Një grup shokësh zbulojnë rastësisht një pasqyrë e cila shërben si një portal për të shkuar në universe të tjerë, por shpejt, ata mësojnë se marrja e informacionit nga ana tjetër për të përmirësuar jetët e tyre mund të sjellë pasoja gjithnjë e më të rrezikshme.