The Pilgrim's Progress (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Pilgrim’s Progress (2019)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Pilgrim’s Progress (2019)

198
 108 min    2019    HD     6.0

Përralla epike e pelegrinit dhe barrës së tij, një udhëtim i përshtatur për ditët e sotme. Kristiani përballet me shpërqendrime, tundime dhe vështirësi gjatë udhëtimit të tij për në Qytetin Qiellor, udhëtim i frymëzuar nga libri që i bie në dorë rastësisht në qytetin e tij të mjeruar...