The Pirates of Somalia (2017) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Pirates of Somalia (2017)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Pirates of Somalia (2017)

11410
 136 min    2017    HD     7.0

Në vitin 2008, gazetari rishtar Xhei Bahadur formon një plan gjysmë të pjekur për t'u futur në mesin e piratëve të Somalisë. Në fund të fundit ai është i pari që arrin të sigurojë vështrimin nga afër se kush janë këta njerëz, si jetojnë dhe gjërat që i shtyjnë ata përpara.