Remi, Nobody's Boy (2018) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Remi, Nobody’s Boy (2018)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Remi, Nobody’s Boy (2018)

757
 105 min    2018    HD     7.0

Remi i vogël është një jetim që shoqëron një muzikant nomad prej të cilit do të mësojë shumë. Nëpër Francë, i shoqëruar nga qeni i tij Capi dhe majmuni Joli-Coeur, Remi do të mësojë rreth jetës si një akrobat dhe do të këndojë për të jetuar.