Ride or Die (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Ride or Die (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Ride or Die (2021)

1331
 81 min    2021    Full HD     

Eshli, shoqja e ngushtë e Medit, e kthen shprehjen "do të të vras nëse lëndon shoqen time" në realitet. Teksa trupat shtohen, gabimet e saj e ndjekin ndërsa Mendi hap plagë të vjetra.