Rio 2 (2014) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Rio 2 (2014)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Rio 2 (2014)

21717
 101 min    2014    HD     6.4

Për Blunë, Xhuëllin dhe fëmijët e tyre është një xhungël e vërtetë në "Rio 2", pasi ata lënë qytetin magjik për të shkuar në xhunglën e Amazonës. Në përpjekje për t'u përshtatur, Blu ndeshet dhëmb për dhëmb me Naixhellin hakmarrës. Një prej kundërshtarëve të tij më të frikshëm në botën e xhunglës bëhet edhe vjehrri i tij.