Rob-B-Hood (2006) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Rob-B-Hood (2006)

PRISNI 7 SEKONDA

RoyaleClub Baste & Kazino Online

DakaBrand

dakabrand

Rob-B-Hood (2006)

27296
 136 min    2006    HD     6.6

Thongsi dhe Oktopusi do të rrëmbejnë një fëmijë dhe do t'i duhet që të kujdesen 1 javë për atë derisa ta dorëzojnë atë. Por gjatë kësaj kohe ata krijojnë ndjenja për atë dhe do përballen me shefin e një bande, i cili pretendon të jetë gjyshi i fëmijës.