Rurouni Kenshin: The Legend Ends (2014) – Filma24-Al.c
Rurouni Kenshin: The Legend Ends (2014)


PRISNI 7 SEKONDA

RoyaleClub.ch – Baste & Kazino Online


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Rurouni Kenshin: The Legend Ends (2014)

11750
 135 min    2014    HD     7.6

Shishio kërcënon qeverinë e Meiji dhe Japoninë me anijen e tij të hekurt. Në mënyrë që ta ndalojë atë, Kenshini mëson nga mjeshtri i tij teknikën finale të luftimit....