Russian Raid (2020) a.k.a Russkiy Reyd – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Russian Raid (2020) a.k.a Russkiy Reyd


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Russian Raid (2020) a.k.a Russkiy Reyd

1975
 100 min    2020    HD     

Nikita, një ish-operativ rus, është punësuar për të neutralizuar forcat private të sigurisë në një fabrikë të zonës, në mënyrë që punëdhënësi i tij të mundë të zhvatë biznesin nga pronari i fabrikës. Nikita dhe grupi i tij i luftëtarëve të mirë-trajnuar marrin më shumë sesa ranë dakord kur rezulton se fabrika në të vërtetë është në pronësi të një komandanti të rrezikshëm lufte të lidhur me ushtrinë ruse.