Saint Maud (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Saint Maud (2019)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Saint Maud (2019)

876
 84 min    2019    Full HD     6.9

Maud është një infermiere e re personaliteti i të cilës luhatet në kufijtë e besimit në Zot. Ajo caktohet si ndihmëse e Amandës shpirti i së cilës duhet shpëtuar nga djalli.