Schindler's List (1993) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Schindler’s List (1993)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Schindler’s List (1993)

29360
 195 min    1993    HD     8.9

Në Poloni gjatë Luftës së Dytë Botërore, Oskar Schindler gradualisht fillon të shqetësohet për fuqinë punëtore të tij çifute, pasi përjeton persekutimet e tyre nga nazistët. Ky film mban vendin e 7-të në rënditjen botërore të filmave më të mirë! Fituesi i 7-të çmimeve Oskar dhe i 70 çmimeve të tjera.