Senior Moment (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Senior Moment (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Senior Moment (2021)

731
 92 min    2021    HD     5.2

Pasi bëri drift me makinën e tij Porsh në Palm Springs, një pilot i pensionuar i NASA-s humbet patentën. I detyruar të përdorë transportin publik, ai takon Karolinën dhe mëson të vozitë përsëri në dashuri dhe jetë.