Episodi 1 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Episodi 1


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Episodi 1

11989

Godfather of Harlem tregon historinë e vërtetë e bosit famëkeq të drogës Bumpy Johnson i cili në fillim të viteve 1960 kthehet në Harlem, pas 11 viteve në burgun Alkatraz. Lagjia që ai drejtonte dikur tani kontrollohej nga italianët dhe gjithë veprimtaria kriminale kryhej nga familja Genovese. Bumpy duhet të përballet me Chin Giganten, shefin e familjes Genovese për të rimarrë kontrollin. Gjatë luftës së përgjakshme ai krijon miqësi me predikuesin mysliman Malcolm X i cili mbron fortë të drejtat e njerëzve me ngjyrë. Një serial dramë krim i cili përveç historisë së gangsterit dhe mafies italiane, tregon edhe një pikëpamje tjetër të disa ngjarjeve të rëndësishme në Amerikën e viteve '60 ku përmendet historia e fillimit të karrierës së Muhamed Alisë, atentati ndaj presidentit John Kennedyt, protestat dhe grevat e flakta për të drejtat e njerëzve me ngjyrë në New York. Episodi 1: Bumpy Johnson kthehet nga Alkatrazi për tu bashkuar me familjen dhe të rifitojë territorin e tij në Halem nga bosi i mafies Vincent Gigante. Shumë gjëra kanë ndryshuar dhe Bumpy duhet të veprojë shpejt.