Episodi 2 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Episodi 2


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Episodi 2

8988

Sigurimi i një burimi të vazhdueshëm të heroinës është thelbësore për të rifituar Harlemin. Bumpy kërkon burime për drogë të pavarura nga italianët. Chin angazon disa policë të korruptuar për të arrestuar Bumpyn.