Episodi 3 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Episodi 3


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Episodi 3

8687

Bumpy rastësisht gjendet në anën e Elises kur arrestohet dhe abuzohet për një vjedhje në dyqan e cila nxit protesta dhe konflikte.