Episodi 4 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Episodi 4


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Episodi 4

8241

Casius Clay (më vonë merr emrin Muhamed Ali) përballet në ndeshje boksi me heroin vendas Doug Jones. Mayme nxit Bumpyn për të mbështetur Jonesin ndërkohë që Malcolmi këmbëngul për të mbështetur Clayn. Chin hyn në luftë për territor me Bonnanon dhe një sekret i groposur zbulohet.