Episodi 5 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Episodi 5


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Episodi 5

8050

Godfather of Harlem me titra shqip : Në përpjekje për të falimentuar ekonomikisht Bumpyn, Chin manipulon një bast. Si rezultat Bumpy u detyrohet fituesve më shumë se sa mund të paguaj. Polici arreston Stellan dhe Teddyn.