Episodi 6 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Episodi 6


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Episodi 6

8436

Elijah Muhammad viziton xhaminë e Malcolm X-it ku takon Elisen dhe i ngarkon një detyrë. Chin zbulon se Teddy është gjallë dhe ia lë në dorë Ernis të rregullojë gabimin.