Episodi 7 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Episodi 7


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Episodi 7

7883

Për të qëlluar italianët Bumpy ekspozon të shkuarën e errët të Chinit. Mayme dhe Elise lënë mënjanë diferencimet dhe Bumpy shikon gruan dhe vajzën të bashkohen përpara se të shpërthejë lufta e tij.