Seri Speciale 1 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Seri Speciale 1

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Seri Speciale 1

1221

Pasi ndryshoi mendim për tu larguar me Julesin, Rue kthehet përsëri tek droga. Ali i gjendet pranë në natën e Krishtlindjes duke diskutuar për gjërat në thellësi.