Sezoni 1 - Episodi 1 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 1


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 1

848

Diana Bishop, një historiane dhe shtrigë e fuqishme, thërret librin Ashmole 782 që ndryshe njihet si Libri i Jetës, një dorëshkrim antik që mund të shpjegojë prejardhjen e krijesave. Diana e kupton se duhet të zgjidhë misteret e librit. Asaj i ofrohet ndihmë nga enigmatiku Matthew Clairmont një vampir. Por shtrigat nuk duhet t’i besojnë kurrë vampirëve. - Gjërat bëhen të frikshme për historianen dhe shtrigën, Diana Bishop, kur ajo thërret një dorëshkrim magjik. Zbulimi i librit është gati ta hedhë përsëri në botën e magjisë dhe në rrugën e Mattheë Clairmont, një vampir shekullor.