Sezoni 1 - Episodi 1 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 1


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 1

1852

Teksa kërkon përgjigje për prindërit e tij, Hija zbulon një të vërtet të errët të lidhur me Servetin, dikë që e ka rritur dhe e ka punësuar si dora e tij e djathtë.