Sezoni 1 - Episodi 1 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 1


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 1

850

Cevdet, një komisioner në pension, dhe gruaja e tij kalojnë pensionet e tyre në paqe në një fermë larg qytetit. Papritmas jeta e familjes shkatërrohet nga ardhja e papritur e një lajmi të tmerrshëm nga djali i vogël.